+ 371 29630627

Sabiedriskās ēkas – izglītības iestāde – pārbūves būvprojekts

Sabiedriskās ēkas – izglītības iestāde – pārbūves būvprojekts

Talsu Kristīgās vidusskolas pārbūves būvprojekta ralizācijas mērķi un vadlīnijas:

  1. Palielināt esošās izglītības iestādes lietotāju skaitu, paredzot iespēju pamatskolā macīties audzēkņiem no 1. līdz 9. klasei divās paralēlās klasēs.
  2. Izveidot skolas telpas draudzīgas bērniem ar īpašām vajadzībām, paredzot projekta realizācijā dažādus risinājumus vājredzīgiem bērniem un bērniem ar kustības traucējumiem.
  3. Projekta īstenošana palīdzēs izveidot mūsdienu prasībām atbilstošu skolas telpu lietošanu ilgtermiņā, nodrošinot macību un rekreācijas telpu noformējuma estētisko kvalitāti.
  4. Projekta ietvaros izstrādāti ēkas inženierkomunikaciju risinājumi, kas nodrošinās ēkas labākus energoefektivitātes rādītājus, nepieciešamo mikroklimatu telpās, uzlabos skolas lietotāju drošību, kā arī modernizēs skolas iekšējo sakaru sistēmas.
  5. Skolas teritorijas labiekārtojums realizēts, lai vides pieejamība kļūst draudzīgāka gājējiem, riteņbraucējiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Talsu Kristīgas vidusskolas pārbūves būvprojekta ietvaros risināti skolas esošo korpusu pārbūves un atjaunošanas risinājumi 800 m2 platībā ēkas divu stāvu līmeņos, un jauna piebūves korpusa izbūve četros stāvos 700 m2 platībā, kā arī ar atsevišķi izstrādātu un saskaņotu vienkāršotas atjaunošanas būvniecības ieceri paralēli ir īstenoti skolas esošo korpusu pārplanošanas, modernizācijas un atjaunošanas darbi 600 m2 platībā realizējot vienota dizaina un funkcionalitātes koncepciju visas skolas būvapjomam.

  • Objekts: Talsu Kristīgās vidusskolas pārbūve
  • Adrese: Justīna Grota iela 1, Talsi, Talsu novads
  • Kopējā projektējamā platība: 1500 m2, (Tajā skaitā jaunprojektējama skolas piebūve 700 m2)
  • Pasūtītājs: SIA „Talsu Kristīgā skola”
  • Projekta autori: SIA „AEG projektu birojs” Arhitektūra: Ē.Geinbergs, K.Eitcens, A.Grundule, Konstrukcijas: Dmitrijs Tjuševs, Interjera dizains sadarbībā ar: Aigars Roģis Inženiersistēmas: SIA „MKM Engineering”, SIA „KC Projekti”, SIA „Related A”
  • Projektēšana: 2017.g. – 2018.g.
  • Būvniecība: 2019.g. – 2020.g.